Advertisement:
Ohmygossip.com / Ohmygossip Couture / Celebrity Birthdays / Celebrity Deaths / Celebrity Baby News / Celebrity vacations / Reality TV news / Millionaires / Celebirty Travel News
NordenBladet.com / Society & Business / Travel & Culture / Home & Kids / Health & Spirituality / Helena-Reet Ennet´s blog / Daily news from Scandinavia / Royals / Climate crises
OHMYGOSSIP

Neeme Raud tuleb NYCist Eestisse saadet tegema

New Yorgis elav Raud lausub, et kui talle mõne kuu eest saate “Suveniir” pakkumine tehti, oli ta kohe nõus.

“Selline uudistetoimetuse rütmis saatetegemine on mulle alati meeldinud. Nagu ka võimalus teha Eestis reportaažilikke lugusid ja saada otsesaates tuttavaks uute inimestega,” ütleb ta teleajakirjale Nädal.

Neeme ei tea veel, kaua ta Eestis viibib. “Kui saated tehtud, tahan mõne nädala puhata. Aga kas jään Eestisse või sõidan kusagile Euroopasse, ei ole veel selge,” selgitab ta. “Tean vaid, et tagasilend New Yorki on 22. juulil Berliinist. Kuidas sinna jõuan ja mida nende kahe nädala jooksul täpselt teen, ei ole veel põhjalikut mõelnud. Jälle väike seiklus, kiired otsused. Nagu ka “Suveniiri” tegemine.”

Neeme usub, et ta ongi loomult mees, kel ei pea alati kõik plaanid paigas olema. “Et saaks kiireid otsuseid ja pöördeid teha!”
 


Tags assigned to this article:
Neeme Raud



Advertisement:





High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2023 All Rights Reserved.
Scandinavian / Nordic news and info in English.
Nordic News Service & Link Directory