Advertisement:
Ohmygossip.com / Ohmygossip Couture / Celebrity Birthdays / Celebrity Deaths / Celebrity Baby News / Celebrity vacations / Reality TV news / Millionaires / Celebirty Travel News
NordenBladet.com / Society & Business / Travel & Culture / Home & Kids / Health & Spirituality / Helena-Reet Ennet´s blog / Daily news from Scandinavia / Royals / Climate crises
OHMYGOSSIP

Lea Michelle: Jeg er ødelagt, sjokkert og trist

OHMYGOSSIP — Kjendisene tar til sosiale medier for å kondolere. Flere sender hilsener til stjernens kjæreste, Lea Michelle.  Utallige kjente personligheter har tatt til Twitter for å utrykke sin sorg over at “Glee”-skuespilleren Cory Monteith har gått bort.

Den kanadiske 31-åringen, som spilte Finn Hudson i den populære serien, ble funnet død på sitt hotellrom like etter klokken 12 lørdag formiddag.

Det er ingenting så langt som typer på at det har intruffet noe kriminelt, ifølge Ohmygossip.com. Cory Monteith ble funnet død på hotellørommet sitt i Canada.

Monteith, var åpen om sine rusproblemer, som han hadde slitt med siden han første gang ble innlagt på rehabilitering som 19-åring.

Monteith ble funnet da ambulansepersonell rykket ut etter en nødmelding. Skuespilleren ble sist lagt inn til rusavvenning i april i år.

Mark Salling, som spilte i “Glee” sammen med Monteith, var en av de første som reagerte på sosiale medier, og skrev enkelt ordet “Nei”.

Michelle og Monteith spilte begge i “Glee”, og det var under innspillingen av serien at de to forelsket seg i hverandre. Da Monteith ble innlagt for rehabilitering i april uttalte 26-åringen at hun ville stå ved hans side. “Jeg elsker og støtter Cory, og jeg kommer til å stå ved hand side gjennom dette. Jeg er stolt og takknemlig over at han har tatt dette valget,” uttalte Michele til People.

Skuespilleren Jennifer Lawrence endret profilbildet sitt på Twitter til et bilde av de to, og skrev: “Uansett hva du føler akkurat nå, så husk at det ikke er din feil.” Om noe, så gjorde du livet hans lenger Lea Michele.

Det har vært uvanlig stille fra realitystjernen Kim Kardashian etter at hun fikk sitt første barn, men hun brøt stillheten for å sende sine bønner til hans familie og kjæreste.

Kims halvsøster, Kylie Jenner, la ut et bilde av seg selv og søsteren Kendall som poserer sammen med skuespilleren ved en tidligere anledning sammen med teksten “R.I.P”. 





Advertisement:





High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2023 All Rights Reserved.
Scandinavian / Nordic news and info in English.
Nordic News Service & Link Directory