Advertisement:
Ohmygossip.com / Ohmygossip Couture / Celebrity Birthdays / Celebrity Deaths / Celebrity Baby News / Celebrity vacations / Reality TV news / Millionaires / Celebirty Travel News
NordenBladet.com / Society & Business / Travel & Culture / Home & Kids / Health & Spirituality / Helena-Reet Ennet´s blog / Daily news from Scandinavia / Royals / Climate crises
OHMYGOSSIP

Norske blogger Anna Edwin: Hva har du i veska di?

Norske blogger Anna Edwin: Hva har du i veska di?

“Har faktisk fått spørsmål om å blogge om litt sånne ting som dette, litt utenom det vanlige! Det er jo gøy også så hvorfor ikke! Idag skal jeg vise dere hva jeg har i veska mi, haha. Bruker veska over, bruker den som skoleveske og når jeg skal til byen osv. Så til vanlig har jeg jo litt andre ting oppi som skolebøker, mat osv, men jeg tenker å bare viser dere som ligger oppi den akkurat nå,” Norske blogger Anna Edwin skriver.

“Lommebok – Har jo såklart med meg lommeboka mi overalt, er jo nesten det viktigste! Solbriller – Skjønner ikke helt hvorfor jeg har med to par, men er vel fra ferien. Ikke at jeg får særlig bruk for de når jeg er her oppe i nord.. Regninger + hentelapper – Må ha de liggende med meg så jeg husker de!! Pluss at jeg har en masse å hente når jeg kommer hjem til Trondheim! Digitalkamera – Skjønner ikke helt hvorfor jeg har det i veska heller, jeg ødela det jo helt for en uke siden. Men har det vel der in case det bare plutselig skal begynne å fungere igjen! Håndkrem – Hater tørre hender over alt på jord, så denne er viktig. Kjekt å ha i timene på skolen. Munnspray – Viktig viktig!! Mobil – Deler jo såklart førsteplassen om “mest viktig” med lommeboka. Litt knust da ser dere.”

“Nøkler – Tja, har ingen av nøklene mine på den nå, måtte låne bort husnøkkelen min og skapnøkkel har jeg ikke lengre. Neglelakk – Åh, elsker denne neglelakken! Neglene mine er så utrolig stygge og ødelagte, så det er en sånn “second nail” neglelakk fra IsaDora. Tamponger – Tja, er det mer å si. Fint å ha med hele tiden.. Voldtektsalarm – Veldig lurt i disse dager! Min er jo formet fint som et hjerte også, så den er jo litt søt. Strikk – Strikk er et mareritt for meg, roter de bort sekundet etter jeg har brukt det. Så har sikkert 3-4 forskjellige strikk liggende i veska som jeg aldri finner. Tyggis – nom nom Headset – et MUST!!”

“Antibac – hater å være skitten på hendene, så denne er kjempelur å ha liggende i veska. Lipsyl – Noe annet jeg hater er tørre lepper, så har alltid med en lipsyl! Så slipper man tørre jævlige leppper. Pung – ja, det er da denne tingene på bildet ligger i. Orker ikke å ha så mye liggende løst, så har forskjellige småvesker oppi veska om dere skjønner, haha. Blotting papers – Genial oppfinnelse, små ark man tar i annsiktet slik at man ikke blir “skinnende” i annsiktet utover en lang dag. Leppestift og lipgloss – Jeg må alltid ha med meg minst en leppestift, men har som oftest 3-4 liggende i veska og jakka. Akkurat nå er det bare disse to som ligger oppi, har visst mistet de andre.. Ops Parfyme – Har med meg denne parfymen, siden den er så liten! Er ikke den jeg bruker til vanlig egentlig, men blir vel egentlig det siden jeg har den i veska og sprayer litt utover dagen..”

Kilde: http://annais.blogg.no/

Har dere noe av det samme i veska deres?

 

Flere nyheter: Ohmygossip Norway.
Husk å følge meg på Facebook Ohmygossip Norway og  HER & HER & HER

Advertisement:Advertisement:

High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

error: Content is protected !!
Copyright © NordenBladet 2008-2020 All Rights Reserved.
Scandinavian / Nordic news and info in English.
Nordic News Service & Link Directory