Advertisement:
Ohmygossip.com / Ohmygossip Couture / Celebrity Birthdays / Celebrity Deaths / Celebrity Baby News / Celebrity vacations / Reality TV news / Millionaires / Celebirty Travel News
NordenBladet.com / Society & Business / Travel & Culture / Home & Kids / Health & Spirituality / Helena-Reet Ennet´s blog / Daily news from Scandinavia / Royals / Climate crises
OHMYGOSSIP

Katie Holmes vil ha full foreldrerett over datteren Suri

OHMYGOSSIP — I går kom nyheten om at Hollywood-paret Tom Cruise og Katie Holmes skiller seg etter fem års ekteskap. Nå melder flere internasjonale medier at kampen om foreldreretten til datteren Suri allerede er i full gang. Holmes vil ifølge People ha full foreldrerett over datteren.

“Dette er en personlig og privat sak for Katie og hennes familie. Det viktigste for Katie er å gjøre det beste for datteren,” sier Holmes sin advokat Jonathan Wolfe i en uttalelse til bladet.

Ifølge TMZ er skilsmissepapirene levert i New York, noe som kan gjøre det mye lettere for Holmes å få eneretten over Suri.

Domstolene i New York gir nemlig langt oftere full foreldrerett til én av foreldrene enn det som er vanlig i California.

Holmes vil da ha eneansvar for datteren, samtidig som hun vil bo hos sin mor. Men det er ikke det eneste Holmes krever i skilsmissen.

Da paret giftet seg i et storslått slottsbryllup i italienske Bracciano i 2006, inngikk de en ekteskapspakt som har gitt Holmes tre millioner dollar for hvert år de har vært gift. Den samme pakten gir nå Holmes, ifølge Daily Mail, krav på 15 millioner dollar.

I tillegg kommer villa i Beverly Hills til en verdi av 35 millioner dollar.

Dette er imidlertid bare en liten dråpe i havet av parets formue, som skal være på rundt 275 millioner dollar , mye takket være Cruises karriere som skuespiller, blant annet i «Mission Impossible»-filmene, «Top Gun» og «Minority Report».

Avisa skriver at Holmes derfor trolig kommer til å kreve langt mer av Cruise. Skilsmisseadvokat i Hollywood, Vikki Ziegler, sier til Hollywood Life at det er datteren som kommer til å ha alt å si i pengespørsmålet.

“Mesteparten av formuen er Toms. Hun må gå for store summer barnebidrag. Hun må vise retten at Suri trenger dagmammer, biler, aktiviteter, klær og frisørtimer. At en stor månedlig sum må til for å opprettholde Suris livsstil,” sier hun ifølge Daily Mail.

Flere nyheter:
Ohmygossip Norway

 


Tags assigned to this article:
Katie HolmesTom CruiseAdvertisement:Advertisement:

High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

error: Content is protected !!
Copyright © NordenBladet 2008-2020 All Rights Reserved.
Scandinavian / Nordic news and info in English.
Nordic News Service & Link Directory