Advertisement:
Ohmygossip.com / Ohmygossip Couture / Celebrity Birthdays / Celebrity Deaths / Celebrity Baby News / Celebrity vacations / Reality TV news / Millionaires / Celebirty Travel News
NordenBladet.com / Society & Business / Travel & Culture / Home & Kids / Health & Spirituality / Helena-Reet Ennet´s blog / Daily news from Scandinavia / Royals / Climate crises
OHMYGOSSIP

Jenny McCarthy kaster klærne for Playboy igjen

OHMYGOSSIP — Den amerikanske modellen og skuespilleren Jenny McCarthy (39) fikk sitt store gjennombrudd da hun i 1993 poserte som nakenmodell for mannebladet Playboy.

Den gang fikk blondina 20 000 dollar for å vise seg i Evas drakt på forsida av bladet. Samme år ble hun titulert “Playmate of the Month” og senere “Playmate of the Year”.

Og nå, nesten 20 år etter, gjør McCarthy seg klar til å kaste klærne for Playboy nok en gang.

“Det er en talsmann for Playboy som bekrefter at 39-åringen er forsidepike i juli/august-utgaven av bladet, og at hun også poserer på nakenbilder,” skriver Us Magazine.

Og det skulle trolig ikke mye overtalelse til for å få den smekre blondina naken foran Playboy-kameraene. I 2009 uttalte McCarthy nemlig at hun håpet å få muligheten til å posere for bladet en gang til før hun fyller 40 år i november.

“Jeg vil absolutt posere for Playboy en gang til før jeg fyller 40,” sa hun den gang. “Jeg ville blitt så smigret hvis de spurte meg. Antakelig kommer det ikke til å skje, men jeg tror jeg vil gjøre det igjen.”

Flere nyheter:
Ohmygossip Norway


Tags assigned to this article:
Jenny McCarthyPlayboy



Advertisement:





High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2023 All Rights Reserved.
Scandinavian / Nordic news and info in English.
Nordic News Service & Link Directory