Advertisement:
Ohmygossip.com / Ohmygossip Couture / Celebrity Birthdays / Celebrity Deaths / Celebrity Baby News / Celebrity vacations / Reality TV news / Millionaires / Celebirty Travel News
NordenBladet.com / Society & Business / Travel & Culture / Home & Kids / Health & Spirituality / Helena-Reet Ennet´s blog / Daily news from Scandinavia / Royals / Climate crises
OHMYGOSSIP

Rihannas mamma dro en spøk om Ashton Kutcher

OHMYGOSSIP — I mars svirret det romanserykter om popstjerna Rihanna (24) og skuespiller Ashton Kutcher (34). På en pressekonferanse for Rihannas kommende film “Battleship” i London i slutten av mars, så en journalist sitt snitt til å spørre om den “gryende romansen” på en pressekonferanse for filmen i London, til Rihannas store misnøye, medierer Kjendis.

“Du har stor suksess profesjonelt, er du like lykkelig privat, og vil vi se for eksempel Ashton Kutcher ta turen over hit?” spurte en britisk journalist. “Wow, det var et skuffende spørsmål. Jeg er lykkelig, og jeg er singel,” svarte Rihanna bestemt.

Men da den barbadiske artisten tirsdag kveld stilte på Time 100 Gala, var det ikke pressen, men 24-åringens mamma Monica Braithwaite, som brakte Ashton Kutcher på banen.

Rihanna selv har altså ikke bekreftet noen romanse med Ashton Kutcher, men har i stedet uttalt at hun “sikler” over “Battleship”-kollegene Alexander Skarsgård og Liam Neeson.

“Herregud, han er så hot! Jeg siklet over ham i hver eneste time jeg så av “True Blood”, og plutselig var han på settet sammen med meg,” sa hun om svenske Skarsgård i et intervju med Company magazine, ifølge Daily Mail.

 

Flere nyheter:
Ohmygossip Norway

Advertisement:Advertisement:

High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

error: Content is protected !!
Copyright © NordenBladet 2008-2020 All Rights Reserved.
Scandinavian / Nordic news and info in English.
Nordic News Service & Link Directory