Advertisement:
Ohmygossip.com / Ohmygossip Couture / Celebrity Birthdays / Celebrity Deaths / Celebrity Baby News / Celebrity vacations / Reality TV news / Millionaires / Celebirty Travel News
NordenBladet.com / Society & Business / Travel & Culture / Home & Kids / Health & Spirituality / Helena-Reet Ennet´s blog / Daily news from Scandinavia / Royals / Climate crises
OHMYGOSSIP

Norske blogger Andrea Badendyck: Hvil i fred Sigrid Schjetne

“Beskjeden i dag om at Sigrid er funnet død, var en beskjed jeg så inderlig har håpet i snart en måned aldri skulle komme. 16 år gamle Sigrid, Østensjø jenta som forsvant da hun gikk alene hjem i 12 tiden fra en venninne den 5.08.12. Denne saken har truffet meg rett i hjertet og jeg har fulgt med hver eneste dag og bedt for Sigrid. Jeg har aldri mistet håpet om at hun ville bli funnet levende, som jeg vet jeg ikke var alene om,” Norske blogger Andrea Badendyck skriver.

“Alt dette har skjedd i nærmiljøet mitt, jeg bor verken langt unna Østensjø hvor hun ble kidnappet eller Kolbotn hvor liket i natt ble funnet. Jeg har tenkt mye på at det kunne ha vært meg, en av mine venner eller bekjente som ble offeret 5. august. Det er mest sansynlig helt tilfeldig at det ble Sigrid, at hun var på feil sted til feil tid. Personlig verken kjente jeg Sigrid eller visste hvem hun var før saken ble kjent, men nå i ettertid har jeg funnet ut at jeg kjenner flere som kjente Sigrid. Jeg vet også veldig godt hvem venninnen Sigrid var hos den kvelden hun ble bortført er..”

“Jeg synes denne saken både er og har vært så jævlig. Selvfølgelig er det bra at saken endelig er løst, at foreldrene nå vet, etter all usikkerheten i en måned. Jeg kan ikke en gang tenke meg hvilken forferdelig tid de har hatt og ikke minst den sorgen de sitter igjen med nå. Av en eller annen grunn var jeg sikker på at hun ville bli funnet i live, så beskjeden om at Sigrid var funnet drept, var som et hardt slag i fjeset. Alt håpet.. Det føltest bare så jævlig, jeg kjente tårene bare presset seg fram.”



 
♥ Hvil i fred, kjære Sigrid. Du vil aldri bli glemt, hele Norge sørger over deg

Kilde: http://werun.no/andreabadendyck/

 

Flere nyheter: Ohmygossip Norway.
Husk å følge meg på Facebook Ohmygossip Norway og  HER & HER & HER


Tags assigned to this article:
Andrea BadendyckNorske bloggerSigrid Schjetne



Advertisement:





High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2023 All Rights Reserved.
Scandinavian / Nordic news and info in English.
Nordic News Service & Link Directory