Advertisement:
Ohmygossip.com / Ohmygossip Couture / Celebrity Birthdays / Celebrity Deaths / Celebrity Baby News / Celebrity vacations / Reality TV news / Millionaires / Celebirty Travel News
NordenBladet.com / Society & Business / Travel & Culture / Home & Kids / Health & Spirituality / Helena-Reet Ennet´s blog / Daily news from Scandinavia / Royals / Climate crises
OHMYGOSSIP

Norske blogger Kristina Andersen: Gi dyrene den stemmen de ikke har du også

Norske blogger Kristina Andersen: Gi dyrene den stemmen de ikke har du også

“Er du en av de som ikke tenker over om kosmetikken du bruker er dyretestet eller ikke? Vel, jeg var også uvitende en gang. Helt til jeg begynte å undersøke, ble medlem i Dyrevernalliansen og endelig fikk åpnet øynene mine til hvor forferdelig livet til mange av dyrene er,” Norske blogger Kristina Andersen skriver.

“Når dyr brukes til produkttesting, fungerer de som levende måleinstrumenter. Derfor tenkte jeg å fortelle dere litt om disse metodene, for at dere også forhåpentligvis kan bli så bevisst som overhodet mulig på nettopp dette.”

Øyetest: Teststoffet dryppes i øynene på dyrene. Vanligvis brukes kaniner, fordi de ikke produserer tårer.

Hudtest: Teststoffet smøres på dyrets hud. Dyrene får da først barbert et hudparti på ryggen.

Forgiftning: Dyrene blir tvunget til å svelge eller inhalere stoffet. Eventuelt blir stoffet sprøytet direkte inn i magen på dem.

“Virkningene studeres over timer, døgn eller uker. I noen tilfeller må dyrene leve med forgiftningene i lengre tid, noe som er et sant smertehelvette. I tillegg til selve forsøkene utsettes dyrene for mange rutineprosedyrer som medfører frykt og smerte. Tvangsforing med sonde ned i spiserøret kan for eksempel gi oppskrapet hals, og varige men. I tillegg kommer panikken ved å bli holdt fast. Bare tenkt dere den frykten dyret må føle, jeg får helt vondt! Et liv i sterile bur på en forsøksdyravdeling kan også gi selvdestruktiv adferd, som gnaging på egen kropp.”

“Vi må ta vare på dyrene våre, og gi de den stemmen de ikke har. Tenk så vondt å ikke kunne snakke, ikke kunne vri seg unna, konstant være livredd, forsvarsløs og ingen som bryr seg om deg? Eller for å sette det på spissen: tenk deg følelsen av å bli operert uten noen form for narkos…”

“Gi dyrene den stemmen de ikke har du også.♥”

Kilde: http://www.kristinaandersen.no/

Flere nyheter: Ohmygossip Norway.
Husk å følge meg på Facebook Ohmygossip Norway og  HER & HER & HER


Tags assigned to this article:
Kristina AndersenNorske bloggerAdvertisement:Advertisement:

High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

error: Content is protected !!
Copyright © NordenBladet 2008-2020 All Rights Reserved.
Scandinavian / Nordic news and info in English.
Nordic News Service & Link Directory