Advertisement:
Ohmygossip.com / Ohmygossip Couture / Celebrity Birthdays / Celebrity Deaths / Celebrity Baby News / Celebrity vacations / Reality TV news / Millionaires / Celebirty Travel News
NordenBladet.com / Society & Business / Travel & Culture / Home & Kids / Health & Spirituality / Helena-Reet Ennet´s blog / Daily news from Scandinavia / Royals / Climate crises
OHMYGOSSIP

Norske blogger Sophie Elise: Jeg har opplevd flere ganger å bli brukt på grunn av bloggen

Norske blogger Sophie Elise: Jeg har opplevd flere ganger å bli brukt på grunn av bloggen

“Det er veldig vanskelig noen ganger å skulle ha en ærlig blogg når man faktisk ikke har mulighet til å fortelle sannheten. Det høres sikkert veldig komplisert ut, men nei, det er faktisk veldig enkelt. Jeg har opplevd flere ganger å bli brukt på grunn av bloggen, at mennesker er rett og slett ondskapsfulle mot meg, jeg blir bare en gjenstand og jeg er ikke meg med følelser, håp og svik? jeg er statusen, jeg er tingene jeg får gratis i posten og reisene jeg får sponset. Og det er det folk vil ha,” Norske blogger Sophie Elise skriver.

“Jeg har ikke telling på hvor mange ganger jeg har måtte «forsvare» mennesker og situasjoner jeg ikke vil forsvare fordi man KAN ikke skrive for personlig på en blogg. Folk kan bruke meg alt de vil og snakke så mye stygt om meg som de vil, men jeg som sitter her og er offentlig, med dere som spør spørsmål, jeg kan aldri fortelle hvordan det egentlig er. Nå skal jeg komme med masse eksempel på ting som kan skje…”

“Se for deg at du har en kjent blogg og at kjæresten din som du har ofte på bloggen også blir kjent? Er jo mange bloggere som har kjæresten ofte på bloggen. Så er kjæresten din utro med en bloggleser når han er ute av byen engang, fordi blogglesere VIL at kjæresten din skal være utro. Du får kommentar om det, DU er den alle vet hvem er som har blitt såret, DU er den som tapte. DU er den alle vet er idioten som tilga kjæresten, men samtidig vil man ikke skrive hva som egentlig har skjedd. Så man later som ingenting. Man fortsetter å blogge om outfit og sminke, og om forholdet dere ble enige om å avslutte men som egentlig ble ødelagt av noen andre. Du forteller hvordan han var en bra kjæreste og at du ikke vil klandre han for noen ting. Fordi du skal være forbildet, du kan jo ikke være slem mot noen uansett hva andre gjør mot deg.”

“Du forteller om du og venninna som sklidde fra hverandre når hun i virkeligheten kun brukte deg for å få gratisbiletter eller sminke i posten. Du forteller om familiemiddagen du ikke ville gå på fordi du er dårlig, når du i virkeligheten ble hjemme fordi hele familien ser på deg som «det sorte fåret» de alle skammes litt over. Og du orker bare ikke bli skjelt ut over middagsbordet en gang til fordi du bruker litt mer sminke enn den perfekte søstra di, kusina di eller tanta di.”
 


Kilde: http://sophieelise.blogg.no/

 

Flere nyheter: Ohmygossip Norway.
Husk å følge meg på Facebook Ohmygossip Norway og  HER & HER & HER

Advertisement:Advertisement:

High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

error: Content is protected !!
Copyright © NordenBladet 2008-2020 All Rights Reserved.
Scandinavian / Nordic news and info in English.
Nordic News Service & Link Directory