Advertisement:
Ohmygossip.com / Ohmygossip Couture / Celebrity Birthdays / Celebrity Deaths / Celebrity Baby News / Celebrity vacations / Reality TV news / Millionaires / Celebirty Travel News
NordenBladet.com / Society & Business / Travel & Culture / Home & Kids / Health & Spirituality / Helena-Reet Ennet´s blog / Daily news from Scandinavia / Royals / Climate crises
OHMYGOSSIP

Mote: Shortsen er en av de heteste trendene akkurat nå

OHMYGOSSIP — Shortsen er en av de heteste trendene akkurat nå, og kommer både i hotpants-variant og litt lengre utgaver. Felles for de alle er at de skal se passe slitt ut – og du kan enkelt og billig få stilen ved å klippe av et par gamle jeans. Slik er det også i år.

Med sol og sommer kommer jeansshortsen vandrende ut i gatene, og det florerer rett og slett av plagget i forskjellige varianter.

Nicole Richie og Mischa Barton er blant dem som liker at shortsen kort, og høy i livet, og sees ofte i denne typen. Denne typen shorts er et nøkkelplagg i 70-tallsstilen som begge to er tilhengere av.

Designere som Carven, Jill Stuart og Cacharel sendte de korte shortsene og blazere nedover catwalken denne sesogen, og stjerner som Amanda Seyfried og Michelle Williams har nailet stilen allerede.

Om du lager olashortsen selv, kan du selv bestemme hvilken passform den skal ha, og hvor lang eller kort den skal være.

Det er enkelt: Alt du trenger er et par jeans, saks, målebånd, og en markeringspenn! 😉

Flere nyheter:
Ohmygossip Norway

 

Advertisement:Advertisement:

High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

error: Content is protected !!
Copyright © NordenBladet 2008-2020 All Rights Reserved.
Scandinavian / Nordic news and info in English.
Nordic News Service & Link Directory