Advertisement:
Ohmygossip.com / Ohmygossip Couture / Celebrity Birthdays / Celebrity Deaths / Celebrity Baby News / Celebrity vacations / Reality TV news / Millionaires / Celebirty Travel News
NordenBladet.com / Society & Business / Travel & Culture / Home & Kids / Health & Spirituality / Helena-Reet Ennet´s blog / Daily news from Scandinavia / Royals / Climate crises
OHMYGOSSIP

Billy Bob Thornton: Jeg følte meg som Quasimodo med Angelina Jolie

OHMYGOSSIP —Skuespillerne Billy Bob Thornton (56) og Angelina Jolie (36) var gift i tre år, fra 2000 til 2003.  Nå letter Thornton på sløret om hvordan det var å være gift med skjønnheten som i dag er forlovet med og har stiftet en storfamilie med Brad Pitt (48).

“Jeg følte at Angie var alt for god for meg, og hvis man tror at noen er for god for en, kommer du til å rote det til,” fortalte Thornton som gjest på TV-showet “Nightline”, ifølge Daily Mail.

“Jeg følte meg alltid som Quasimodo eller Phantom of the Opera som gjemte seg i gravkammerne. Når jeg var sammen med henne var det på det sterkeste.”

I sin nye bok “The Billy Bob Tapes: A Cave Full of Ghosts” forteller skuespilleren at han og Jolie fortsatt er gode venner.

“Vi er kjempegode venner og det vil vi alltid være. Jeg er veldig stolt av henne for måten hun takler familielivet. Hun er bra for Brad, og Brad er bra for henne. Jeg støtter dem hundre prosent.”

 

Flere nyheter:
Ohmygossip Norway

Advertisement:Advertisement:

High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

error: Content is protected !!
Copyright © NordenBladet 2008-2020 All Rights Reserved.
Scandinavian / Nordic news and info in English.
Nordic News Service & Link Directory