Advertisement:
Ohmygossip.com / Ohmygossip Couture / Celebrity Birthdays / Celebrity Deaths / Celebrity Baby News / Celebrity vacations / Reality TV news / Millionaires / Celebirty Travel News
NordenBladet.com / Society & Business / Travel & Culture / Home & Kids / Health & Spirituality / Helena-Reet Ennet´s blog / Daily news from Scandinavia / Royals / Climate crises
OHMYGOSSIP

Isabeli Fontana er ganske så brunbrent i H&Ms nye badetøykampanje

Isabeli Fontana er ganske så brunbrent i H&Ms nye badetøykampanje

OHMYGOSSIP — Sommeren er rett rundt hjørnet og det samme er bikinisesongen. I år har kleskjeden H&M brukt den brasilianske modellen Isabeli Fontana (28) til å fronte sin bademote.

Det er imidlertid ikke bikiniene som får oppmerksomheten. Leger over hele verden raser nå over kampanjebildene av det de mener er en altfor solbrun Fontana.

“Det er sørgelig å skrive, men H&M kommer gjennom sin siste reklamekampanje, foruten å selge badetøy, bidra til at enda flere mister livet for hudkreften,” skriver generalsekretær for den svenske kreftforeningen, Stefan Bergh, i et innlegg i avisa Dagens Nyheter.

Bergh får støtte av den norske hudlegen Jon Langeland ved Hudklinikken i Oslo.  “Dette blir litt for dumt, mener jeg. Her har du helt klart en som har vært for mye i solen. Du blir ikke så brun av selvbruningskrem engang,” sier han til Dagbladet.

Kampanjen av den solbrune Fontana kan ses både på kleskjedens nettsider og på store plakater rundt om i Europa. H&M beklager at folk har latt seg støte av bildene.

“Vi er veldig lei oss hvis folk blir opprørt av bikinikampanjen. Det har ikke vært vår intensjon. Vår intensjon har ikke vært å vise noe ideal, men bikinimote,” sier kommunikasjonssjef i H&M Norge, Vibeke Holann, til Dagbladet.

Flere nyheter:
Ohmygossip Norway

Advertisement:Advertisement:

High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

error: Content is protected !!
Copyright © NordenBladet 2008-2020 All Rights Reserved.
Scandinavian / Nordic news and info in English.
Nordic News Service & Link Directory