Advertisement:
Ohmygossip.com / Ohmygossip Couture / Celebrity Birthdays / Celebrity Deaths / Celebrity Baby News / Celebrity vacations / Reality TV news / Millionaires / Celebirty Travel News
NordenBladet.com / Society & Business / Travel & Culture / Home & Kids / Health & Spirituality / Helena-Reet Ennet´s blog / Daily news from Scandinavia / Royals / Climate crises
OHMYGOSSIP

Fotballfruen Victoria Beckham har bare en posering… På tide å prøve noe nytt?

OHMYGOSSIP — Fru Beckham poserer som en proff for kameraene og det er heller ikke så rart, hun har fått nok trening. De fleste av oss har et “favorittansikt” som vi drar frem når noen står klar med et kamera. Dette er et utrykk som man selv mener er flatterende, og som viser en fra sin beste side, skriver Ohmygossip.com.
 
Victoria Beckham blir fotografert hvor enn hun går, men det er sjeldent vi ser et dårlig bilde av henne. Hun er nå så vant til å posere at hun har perfeksjonert en stilling som gjør at hun ser slank ut fra alle vinkler – og hun passer på å gjøre den hver gang et kamera rettes mot henne.
 
Stillingen er brukt av mange, og er skapt for å gi deg en silhuetten, samtidig som klærne blir vist frem på best mulig måte.
 
Som Tyra Banks sier: “Det handler om å kjenne vinklene dine”. Og det gjør Victoria Beckham!

Flere nyheter:
Ohmygossip Norway


Tags assigned to this article:
Victoria BeckhamAdvertisement:Advertisement:

High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

error: Content is protected !!
Copyright © NordenBladet 2008-2020 All Rights Reserved.
Scandinavian / Nordic news and info in English.
Nordic News Service & Link Directory