Advertisement:
Ohmygossip.com / Ohmygossip Couture / Celebrity Birthdays / Celebrity Deaths / Celebrity Baby News / Celebrity vacations / Reality TV news / Millionaires / Celebirty Travel News
NordenBladet.com / Society & Business / Travel & Culture / Home & Kids / Health & Spirituality / Helena-Reet Ennet´s blog / Daily news from Scandinavia / Royals / Climate crises
OHMYGOSSIP

Laleh klar for Stavernfestivalen

OHMYGOSSIP — Nytt artistslipp for Stavernfestivalen i dag.. Den svenske popsuksessen Laleh er klar for festen i Skråvika. Med radiohiten “Some Die Young” topper hun VGs singelliste for fjerde uka på rad. Festivalsjef Roger Albin legger ikke skjul på at Laleh er en signering han er ekstra godt fornøyd med, Ostlands Posten skriver.
 
“Dette er noe vi har jobbet med i lang tid. Laleh er av de heteste på konsertmarkedet for tida, og det er rett og slett fantastisk at vi har fått til dette, at alle brikkene har falt på plass,” sier Albin.
 
Artisten er kjent fra rollen som Yasmin i filmsuksessen “Jalla! Jalla!” i 2000, og fortsatte med det kritikerroste, selvtitulerte debutalbumet fem år senere. Albumet ga henne den første hitsingelen i form av “Live Tomorrow”. Da året var omme, satt hun igjen med tre svenske Grammis-priser og to Rockbjörner.
 
“Laleh slo ikke bare gjennom med Årets svenske låt. Hun vant også utmerkelsen som Årets kvinnelige liveartist. Og det forteller mye om hva vi har i vente når hun kommer til Skråvika i sommer. Dette er noe helt annet enn et “one hit wonder”, dette er tungskyts fra en treffsikker artist av skarpeste kaliber,” sier Albin.

Flere nyheter:
Ohmygossip Norway


Tags assigned to this article:
LalehNorwayRoger AlbinStavernfestivalenAdvertisement:Advertisement:

High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

error: Content is protected !!
Copyright © NordenBladet 2008-2020 All Rights Reserved.
Scandinavian / Nordic news and info in English.
Nordic News Service & Link Directory