Advertisement:
Ohmygossip.com / Ohmygossip Couture / Celebrity Birthdays / Celebrity Deaths / Celebrity Baby News / Celebrity vacations / Reality TV news / Millionaires / Celebirty Travel News
NordenBladet.com / Society & Business / Travel & Culture / Home & Kids / Health & Spirituality / Helena-Reet Ennet´s blog / Daily news from Scandinavia / Royals / Climate crises
OHMYGOSSIP

Hanne Sørvaag poserer toppløs for MANN

Hanne Sørvaag poserer toppløs for MANN

OHMYGOSSIP — Artist og låtskriver Hanne Sørvaag (32) har denne våren vært aktuell som mentor i talentprogrammet “The Voice” på TV 2. TV-jobben har ført med seg kjendisstatus og en plass i rampelyset, noe Sørvaag trives særdeles godt med, Dagbladet medierer.

“Jippi, endelig kjendis,” sa hun lattermildt om sin nye tilværelse til Dagbladet i begynnelsen av mars.

“Jeg har nådd et punkt der jeg vil at oppmerksomheten skal stå til det jeg har gjort. Folk blir kjent for så mye merkelig, og jeg vil også være kjent.”

Nå har hun også kastet klærne for mannebladet MANN. I den nyeste utgaven av bladet, som er til salgs fra mandag, poserer 32-åringen på en rekke frekke og lettkledde bilder. I tillegg pryder hun også coveret.

“Det gikk helt fint å kle av seg, altså. Det var ingen “big deal”. Jeg har et godt forhold til min egen kropp, den funker bra og ser fin ut. Det er en del av gamet i denne bransjen å spille på sex, og det er jeg komfortabel med. Jeg har gjort mange fotoshoots, men har aldri vært så avkledd,” sier hun til MANN.

Flere nyheter:
Ohmygossip Norway


Tags assigned to this article:
Hanne SørvaagMANNThe VoiceAdvertisement:Advertisement:

High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

error: Content is protected !!
Copyright © NordenBladet 2008-2020 All Rights Reserved.
Scandinavian / Nordic news and info in English.
Nordic News Service & Link Directory