Advertisement:
Ohmygossip.com / Ohmygossip Couture / Celebrity Birthdays / Celebrity Deaths / Celebrity Baby News / Celebrity vacations / Reality TV news / Millionaires / Celebirty Travel News
NordenBladet.com / Society & Business / Travel & Culture / Home & Kids / Health & Spirituality / Helena-Reet Ennet´s blog / Daily news from Scandinavia / Royals / Climate crises
OHMYGOSSIP

Politiet: Madeleine kan være i live

Politiet: Madeleine kan være i live

OHMYGOSSIP — Portugisisk politi la saken på hylla etter 15 måneder, etter en mye kritisert etterforskning som ikke ga resultater. Etterforskerne sørget derimot for å skandalisere Madeleines foreldre, som de mistenkte for å stå bak forsvinningen.

Den 12. mai vil Madeleine fylle 9 år. Foreldrene har kjempet en utrettelig kamp for å finne ut hvor dattra deres har blitt av, og for rundt ett år siden ble det klart at Scotland Yard skulle etterforske forsvinningen av den lille jenta, og de har informert om at de vil gjenåpne saken.

Britisk politi sier i dag at jena muligens fremdeles er i live, og at de vil fortsette å lete etter henne, melder nyhetsbyrået AP. De fortalte også at de jevnlig har kontakt med hennes foreldre.

Bildet er ifølge politiet laget i samarbeid med familien hennes, og viser hvordan politiet tror hun ser ut i dag.

Ta kontakt:
Politiet oppfordrer alle som kan ha informasjon om hvor jenta er til å ta kontakt. De har fått mye dokumentasjon fra både engelsk og portugisisk politi, og skriver i en pressemelding at det til sammen er snakk om rundt 100 000 sider.

Politiet oppfordrer også alle som var på Praia da Luz mellom 28. april og 3. mai 2007, og som ikke allerede har vært i kontakt med politiet, om å ta kontakt. Telefonnummeret til politiet er +44 2071580 126.

Flere nyheter:
Ohmygossip Norway


Tags assigned to this article:
Madeleine McCannMcCanAdvertisement:

High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

error: Content is protected !!
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Scandinavian / Nordic news and info in English.
Nordic News Service & Link Directory