Advertisement:
Ohmygossip.com / Ohmygossip Couture / Celebrity Birthdays / Celebrity Deaths / Celebrity Baby News / Celebrity vacations / Reality TV news / Millionaires / Celebirty Travel News
NordenBladet.com / Society & Business / Travel & Culture / Home & Kids / Health & Spirituality / Helena-Reet Ennet´s blog / Daily news from Scandinavia / Royals / Climate crises
OHMYGOSSIP

Ohmygossip Norway — Blogg

Ohmygossip Norway — Blogg

♥ Navn: Helena-Reet Ennet
♥ Alder: 33 (20. August 1978)
♥ Kjønn: Jente
♥ Fra: Tallinn/ Estland
♥ Kontakt/ annonsering/ sponsing: info@ohmygossip.com
www.ohmygossip.no


Jeg ønsker deg varmt velkommen til min blogg – Ohmygossip

Om meg
Jeg er en jente som alltid har fulgt mine drømmer.  Bli med inn i mitt univers fylt av underholdning, filmer, showbusiness, fashion, beauty, interiør, og litt hverdag. Bloggen min skal være til inspirasjon, både for meg selv og mine lesere.

Jeg har skrevet over 10 år. Jeg holder til i Tallinn, men reiser mye for inspirasjon. Har startet min egen “Ohmygossip Couture” butikk og (e-shop @ Ohmygossip.ee & e-shop @ Bigcartel). OHMYGOSSIP  har jeg skrevet i snart 3 år, og har ca 155000+ faste lesere om dagen. Ohmygossip er en del av Gossip Media OÜ (Gossip Media OÜ — Ohmygossip.com; Ohmygossip.ee; LA-Exclusive & LA-Jew + Ohmygossip Couture & Ohmygossip Models).  Jeg går på medier og kommunikasjonslinje på vgs og er utrolig fornøyd med det. Jeg begynte å skrive bloggen på hobbybasis, men pr dags dato er ikke bloggen bare en hobby, men også en heltidsjobb. Noe jeg elsker!

På bloggen skriver jeg om det meste; hverdagen, sminke, mote, innkjøp, tips, bilder og alt som interesserer meg. Den handler om alt fra mote til mat, og alt imellom.  Smil til verden, så smiler verden til deg!

// Pssssst!! Selv om jeg blogger så betyr forresten ikke det å stjele identiteten min plutselig er greit 😉 Det er ulovlig! Jeg får brev fra folk fra hele verden med linker til nettsteder der folk utgir seg for å være meg.  Her om dagen fikk jeg link til 3 forskjellige Facebook-profiler der folk utga seg for å være meg. Folk går virkelig for langt når de begynner å lage profiler av venninnene og søstrene mine for at profilen skal bli troverdig.//

Jeg er en utrolig positiv jente, og har alltid godt humør. Personene i livet mitt er de viktigste menneskene i verden, og jeg liker og ta godt vare på de. Ellers er jeg også veldig takknemlig for alle leserene jeg har.

Husk å følge meg på Facebook Ohmygossip Norway og  HER & HER & HER

ARKIV:
Desember
November
Oktober
September
August
Juli
Juni
Mai
April
Mars
Februar
Januar

Helena-Reet: Ønsker du å dele egne historier eller lese om andres?

 

Bloggen skrives av © Helena-Reet Ennet og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.

Advertisement:

High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2023 All Rights Reserved.
Scandinavian / Nordic news and info in English.
Nordic News Service & Link Directory