Advertisement:
Ohmygossip.com / Ohmygossip Couture / Celebrity Birthdays / Celebrity Deaths / Celebrity Baby News / Celebrity vacations / Reality TV news / Millionaires / Celebirty Travel News
NordenBladet.com / Society & Business / Travel & Culture / Home & Kids / Health & Spirituality / Helena-Reet Ennet´s blog / Daily news from Scandinavia / Royals / Climate crises
OHMYGOSSIP

Helena-Reet: Ord kan drepe

Helena-Reet: Ord kan drepe

Det er altså ikke bare bomber og pistoler som er mektige våpen. Også ord og bilder er mektige våpen alle som bruker dem skal være bevisst og ha stor respekt for.

Budskapet er særdeles relevant i disse dager for journalister og redaktører…  Vi må være bevisst både hva vi bruker ordene til i form av saker vi publiserer, og hvilke ord vi så velger. Men det er like relevant for politikere og andre meningsytrere, om de nå ytrer seg muntlig eller skriftlig, i aviser eller på blogger.

Respekten for ord som våpen handler ikke bare om valg av enkeltord. Det handler like mye om politikeres bruk av ord for å framsette usannheter, som gjerne gjentas og gjentas for å få dem til å bli tilsynelatende sannheter.

En viktig påminnelse til oss alle: Ord og bilder er mektige våpen, misbruk dem ikke! Tenk før du handler! 🙂
♥ Love you!

Se også:
Helena-Reet: Jeg føler ikke at alt trenger å bli skrevet på nettet

Ohmygossip Norway — Blogg


Tags assigned to this article:
blogbloggHelena-ReetOhmygossip Norway



Advertisement:





High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2023 All Rights Reserved.
Scandinavian / Nordic news and info in English.
Nordic News Service & Link Directory